Max Verstappen een seconde sneller in nieuwe seizoen

De Nederlandse fans van Formule 1 en Max Verstappen kunnen naar een mooi seizoen uitkijken. De Toro Rosso van Max gaat in 2016 gebruik maken van de Ferrari 1 motor. Door de nieuwe motor die meer vermogen levert dan de Renault van het afgelopen seizoen, is de bolide zo’n acht tiende tot een seconde per ronde sneller. Dit zal voor ons als toeschouwers betekenen dat Max nog meer kansen zal krijgen in de Formule 1 van 2016. Verwacht dus nog meer van die prachtige inhaalmanoeuvres waar Max om bekend staat!

Op de race kalender van dit seizoen staan 21 Formule 1 races. Max heeft zelf al aangegeven voor minimaal 100 WK punten te gaan in 2016. Zou hij er dit jaar wellicht in slagen een podiumplaats te bemachtigen?

20 Maart is de eerste race in Melbourne Australië. Hier zal de nieuwe motor zich mogen bewijzen en zal Max ons laten zien wat deze kan uithalen ten opzichte van de concurrentie.