Donkervoort introduceert een circuitracer: de D8 GTO-R

Bij Donkervoort hebben de technici eigenlijk maar één gedachte, het kan altijd sneller. Na alle successen die de afgelopen 40 jaar gevierd zijn, met de D8 270 RS en de GTO als laatste pronkstukken, gaan nu echt alle remmen los.

Donkervoort introduceert twee nieuwe straatversies van de D8 GTO, dit zijn de S en de RS versie. De S versie is een auto die meer op comfort en gebruik op de openbare weg is afgestemd. De RS, wordt in een oplage van slechts 40 stuks geproduceerd. Dit is een auto om mee naar het circuit te rijden en daar helemaal los te gaan. Deze auto is gemaakt voor de ultieme snelheidsbeleving.

Wanneer je puur gaat voor snelheid en de echte race ervaring, dan kan je de nieuwe D8 GTO-R gerust bovenaan je verlanglijstje zetten. Deze auto die niet geschikt is voor de openbare weg, maakt het autorijden nog extremer. Details over de gewichten en het vermogen zijn er nog niet, het zal ons niet verbazen als de nieuwe Donkervoort de eigen baanrecords op de Nürburgring zal gaan verbreken.

De nieuwe modellen zijn vanaf maart leverbaar, meer duidelijkheid zullen we dan ook snel krijgen!