Audi komt met een Performance pakket voor de RS Q3

De kleinste SUV van audi is naar de sportschool gestuurd en wordt nog sterker en sneller. Audi brengt nu de RS Q3 Performance met een verhoogd vermogen van maar liefst 27 PK, het totale vermogen komt daarmee op 367 PK. Nu raast dit bommetje op wielen in 4,4 seconde naar de 100 kilometer per uur. Niet nodig maar wel heel leuk.

De RS Q3 Performance geeft de sprint pas op bij 270 kilometer per uur. Het wordt dus zelfs mogelijk om Porsches uit te dagen op de Autobahn. Deze auto zal in alle opzichten zijn lichtere (en minder snelle) broertjes uit de Q3 familie overstijgen. Audi heeft hiervoor nog meer luxe en sportieve opties bedacht om de auto zo goed mogelijk uit te rusten.

We moeten nog even wachten voordat de auto het op de openbare weg gaat opnemen tegen andere sportievelingen.