Mini John Cooper Works Cabrio nog sneller!

Net als alles om ons heen evolueren auto’s ook. Als een fabrikant een nieuw model, of vernieuwde, versie van een model presenteert is dit altijd beter dan het vorige. Zo ook bij de nieuwe Mini Cabrio. Het absolute topmodel is de Mini John Cooper Works Cabrio. Met de volledige naam van de race legende moet deze auto nog leuker zijn!

De nieuwe Mini John Cooper Works heeft een 2 liter motor met een vermogen van 231 pk. Hiermee snelt de kleine cabrio voor vier personen in 6,6 seconden naar de 100 kilometer per uur. Achterin zitten zal vast geen pretje zijn op de topsnelheid van 242 kilometer per uur.

Het nieuwe model is design technisch helemaal gebaseerd op de bestaande dichte Mini. Met elke generatie groeit de auto een klein beetje. De slogan rijden als een kart op de weg waarmee de eerste generatie New Mini is geïntroduceerd zal bij de nieuwste versie niet meer van toepassing zijn. De auto is daarvoor te volwassen geworden en is niet meer een slanke verschijning.

Het blijft een hele leuke auto om te zien en om op een zomerse dag lekker in het zonnetje mee te rijden!

Mini John Cooper Works Cabrio