Gordels inbouwen

Car Lab onderscheidt zich van andere bedrijven door een assortiment van maar liefst 200 kleuren autogordels direct uit voorraad leverbaar te hebben. Het vervangen van autogordels geeft een compleet nieuwe uitstraling aan uw interieur. Onze diverse gordelcollectie ziet er niet alleen fantastisch uit, maar voldoet ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Veiligheid staat bij ons voorop, dus het vervangen van uw autogordels kunt u met een gerust hart aan onze professionals overlaten.

Naast een stijlvolle uitstraling, garanderen wij ook uw veiligheid met:

Het in- en uitbouwen van een gordel duurt ongeveer 30 minuten per stuk. Gemiddeld kost het dus 2,5 uur om vijf gordels te vervangen. In de tussentijd kunt u genieten van onze wachtruimte, voorzien van WiFi, een tv en een lekker kopje koffie.

Onze beoordelingen

Autobedrijf Westri Bennekom
Autobedrijf Westri Bennekom
25/03/2024
Wij werken nu ongeveer 1,5 jaar samen met Carlab. Erg fijn bedrijf die altijd met ons meedenken. Zij ontchromen veel auto's voor ons. Dit word tot in de puntjes verzorgt. De eigenaar, denkt echt met je mee, en weet precies waar hij het over heeft. Ook word alles tegen eerlijke prijzen gedaan! Zeker een aanrader als je je auto wilt opleuken, moet je bij Carlab zijn!
Mims Productions
Mims Productions
25/03/2024
Top bedrijf! Langs geweest voor het wrappen van mijn auto en mijn enthousiasme stopt niet! Naast de nieuwe geweldige uitstraling geniet ik ook van een prachtige sterrenhemel en sfeerverlichting! Ben goed op de hoogte gehouden tijdens het proces en het bleek een dag langer te duren dan afgesproken, maar dat maakt niet uit! Good things take time! Zeker een aanrader :)
Wesley Jansen
Wesley Jansen
25/03/2024
Goede service ben goed geholpen door vriendelijk personeel ik kom hier zeker terug
yassin homri
yassin homri
24/03/2024
top bedrijf, goed ontvangen en perfecte service! zeker een aanrader
Gaming & movie music
Gaming & movie music
18/03/2024
Echte toppers, ze leven beste werk, ik weet dat ik vaker daar heen ga 🙌
Ruard van Dam
Ruard van Dam
18/03/2024
Heel blij met de ramen die getint zijn door Car Lab, verder ook heel netjes mijn difusser en tips aangepast naar een M40 look. Top zaak!
WrapGear
WrapGear
18/03/2024
Fijne samenwerking, ze zijn altijd op tijd en afspraak is afspraak.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen.
Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.