Auto wrappen

Bij car wrapping wordt je auto letterlijk ingepakt met folie. Dit geeft je auto een unieke uitstraling en beschermt tegelijkertijd de originele lak tegen invloeden van buitenaf.

Bij Car Lab zijn we gespecialiseerd in het volledig of gedeeltelijk wrappen van je auto. We streven naar een optimale klantbeleving en zullen samen met onze professionals ons uiterste best doen om je goed van dienst te zijn. We luisteren naar je wensen en denken graag met je mee, want maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van wrapping, kunnen we samen met jou een verbluffend eindresultaat bereiken. Bij Car Lab zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen kleuren aanpassen naar jouw wens, verschillende texturen zoals mat of carbonlook bieden, en alle opties zijn bespreekbaar.

Met ons volledig gepersonaliseerde ontwerp zorgen we ervoor dat je met een unieke auto de weg op gaat. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zien het als onze missie om jouw auto te laten opvallen.

Bij Car Lab maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige A-kwaliteit wrapfolie, omdat jouw tevredenheid voor ons prioriteit heeft. We kunnen je hele auto voorzien van een nieuw design, maar ook delen zoals de spoiler of het dak kunnen we wrappen.

Onze beoordelingen

Autobedrijf Westri Bennekom
Autobedrijf Westri Bennekom
25/03/2024
Wij werken nu ongeveer 1,5 jaar samen met Carlab. Erg fijn bedrijf die altijd met ons meedenken. Zij ontchromen veel auto's voor ons. Dit word tot in de puntjes verzorgt. De eigenaar, denkt echt met je mee, en weet precies waar hij het over heeft. Ook word alles tegen eerlijke prijzen gedaan! Zeker een aanrader als je je auto wilt opleuken, moet je bij Carlab zijn!
Mims Productions
Mims Productions
25/03/2024
Top bedrijf! Langs geweest voor het wrappen van mijn auto en mijn enthousiasme stopt niet! Naast de nieuwe geweldige uitstraling geniet ik ook van een prachtige sterrenhemel en sfeerverlichting! Ben goed op de hoogte gehouden tijdens het proces en het bleek een dag langer te duren dan afgesproken, maar dat maakt niet uit! Good things take time! Zeker een aanrader :)
Wesley Jansen
Wesley Jansen
25/03/2024
Goede service ben goed geholpen door vriendelijk personeel ik kom hier zeker terug
yassin homri
yassin homri
24/03/2024
top bedrijf, goed ontvangen en perfecte service! zeker een aanrader
Gaming & movie music
Gaming & movie music
18/03/2024
Echte toppers, ze leven beste werk, ik weet dat ik vaker daar heen ga šŸ™Œ
Ruard van Dam
Ruard van Dam
18/03/2024
Heel blij met de ramen die getint zijn door Car Lab, verder ook heel netjes mijn difusser en tips aangepast naar een M40 look. Top zaak!
WrapGear
WrapGear
18/03/2024
Fijne samenwerking, ze zijn altijd op tijd en afspraak is afspraak.

Design altijd naar wensen

Geef gerust uw wensen aan en Car Lab regelt het! De projecten die bij Car Lab voorbij komen, zijn niet in een hokje te plaatsen.
Van groot tot klein, standaard tot volledig op maat, bij ons kan het allemaal.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze professionals adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden. Wij bieden u graag een kop koffie aan in ons super moderne autolab om uw wensen te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.